Hvorfor vurdere astrologi nå?

Hvorfor

Astrologi er metoden for å bestemme karakteren og fremtiden til en particular person gjennom justering av stjernene og planeter. Astrologi virker ikke og kan ikke forutsi fremtidige hendelser eller personligheter. Den østlige astrologien er hendelsesorientert, de vil fortelle deg hva som skjedde i fortiden, og hva som vil skje i fremtiden med mye rivningsnøyaktighet. Den mest utbredte anvendelsen av horoskopisk astrologi er å bruke den til å analysere fødselsdiagrammer for individer for å lese karakter, psykologiske egenskaper og til en viss grad skjebne.

Arabisk æra astrologi er den umiddelbare forfederen til den vestlige astrologien i dag. Vår astrologi kan faktisk være etterfølgeren til den tredje strømmen av gamle astrologier. Utviklet av grekerne og basert på noen av de grunnleggende ideene utviklet i Babylon, er denne typen astrologi også kjent som “judicial” eller “genetial”. Dette er kind av astrologi som de fleste av oss er kjent med i dag, enten vi er troende eller skeptikere. Spørsmålet om hvorfor people tror på astrologi er mer interessant enn detaljene i horoskopet. Psykologer har vist at kundene er fornøyd med astrologiske spådommer så lenge prosedyrene er individualisert på noen ganske vage måter horoskop.

Astrologi forstås finest ved å lære hvordan det begynte. Astrologi er utvilsomt den eldste og samtidig den mest populære av alle pseudovitenskapene. Astrologi brukes også til å utdype forståelsen av vår egen natur. Denne psykologiske tilnærmingen har vokst betydelig de siste 30 årene, etterhånden som flere og flere astrologer utvikler sine rådgivningsferdigheter. Astrologi er Magical Considering, som har gitt oss creationism og de fleste former for alternativ medisin. Det er i strid med vitenskapelig begrunnelse, og det setter utøveren helt i motsetning til tradisjonen for opplysningene.

Astrologi er pseudovitenskap fordi people vanligvis tror på det for ulovlige grunner. Han gir ingen eksempler her. Astrologi er, ganske enkelt, studiet av sammenhengen mellom planets astronomiske posisjoner og hendelser på jorden. Astrologer mener at posisjonene til Solen, Månen og planeter på tidspunktet for en individuals fødsel har en direkte innflytelse på personens karakter. Astrologi er en fantastisk blanding av vitenskap, kunst og håndverk. Den beste delen av det er at uansett hvor mye man lærer han aldri kan omfavne all sin kunnskap.

Troen på astrologi er at stillingene til visse himmellegemer enten påvirker eller korrelerer med personens personlighetstrekk. Tidligere brukte de som studerte astrologi observasjon av himmelske objekter og kartlegging av deres bevegelser. Forkunnskap om astrologi er ikke nødvendig. De fireplace studievennskapene inkluderer all nødvendig astrologisk kunnskap fra begynnelsen til å ha din egen, vellykkede praksis. Astrologi er såkalt fordi den stammer fra stjernene; som teologi er såkalt fordi den flyter fra gud. Å leve astrologisk er med en behagelig innblanding å spise av kunnskapens tre om godt og ondt, og å bringe døden til seg selv.

En omfattende litteraturliste over astrologi er utenfor omfanget av denne FAQ, males noen bøker er inkludert. Den interesserte leseren anbefales å besøke en velutstyrt bokhandel. Males fordi himmelen aldri var ment for disse formål, er astrologi en farlig og ulovlig praksis. Stjerner ble opprettet for kalenderoppbevaring og for å erklære Guds herlighet. Leksjonene her er for alle som ønsker å lære hvordan astrologi er gjort og hvordan å gjøre astrologi. De er spesielt for skeptikere fordi vitenskap krever at kunnskap om emne må komme før evaluering.

For hvis astronomi er studiet av bevegelsene til himmellegemene, så er astrologi studiet av virkningene av disse bevegelsene. Astronomene i den antikke verden antok en deling av universet hvor de overlegne, uforanderlige kroppene i de celestiale verdener styrte over den jordiske eller sublasjonære sfæren, hvor alt var dødelighet og forandring. Males astrologi handler ikke naked om kjærlighet og penger. Astrologi svarer mange andre spørsmål. Yrkesrolle Astrologi er kunsten å bistå andre med å hjelpe dem med å finne det de er kalt til å gjøre.

Utøveren av sjamanisk astrologi er opplært i den blotte øyekunnskapen og opplevelsen av nattehimmelen, og de hellige rytmene, syklusene og bevegelsene i kosmos. Astrologi er også en kunstform – en som gir seg til raske skisser og komplekse portretter av enkeltpersoner, par, selskaper, nasjoner og mer. Astrologi kan også tydeligvis ha åndelige og religiøse undertoner som vist av studier av det gamle Egypt. Astrologi er uvitende på grunn av preessjonen eller skiftingen av konstellasjoner. De tidlige astronomene var ikke klar over precession og kunne derfor ikke ta hensyn til det i deres system.

No comments yet

leave a comment

*

*

*